Politikens många olika sidor!

Att vara politiker innebär en rad olika uppdrag. Jag sitter som ledamot i Skogsmuseets styrelse i Lycksele och ville gärna vara med i det dagliga arbetet på vårt fina hembygdsområde Gammplatsen. I går arbetade jag i Diverseboden på Gammplatsen och fick förmånen att träffa många trevliga människor och även sälja lite smått och gott från Diverseboden.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Conny Forsström

    Läser i dagens NSD hur kömiljarden som alliansen införde, slår fel, precis på samma sätt som privata vårdcentraler. Hur? Endast förstagångsbesök gäller för att få ta del av kömiljarden, med andra ord, enkla, snabba lättbehandlade sjukdomar premieras, och läkarna får mindre tid till kroniskt sjuka (som måste besöka sjukhusen många gånger). De kroniskt sjuka trängs undan, precis som läkaren i artikeln säger.

    Återigen, en reform som gynnar lindrigt sjuka men sätter kronikerna på pottkanten, precis som i fallet privata vårdcentraler. Heja alliansen, undrar hur mycket mer ni hinner riva och förstöra av välfärden fram till valet 2014…och kanske även därefter. Gammal eller sjuk vill jag inte bli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.