Mullret har tystnat i Lycksele!

 

Mullret från alla bilar och motorcyklar har minskat och det är mindre människor i omlopp runt om i stan . Lördagens stora bilutställning på Gammplatsen med tillhörande cruising var finalen på Motorveckan i Lycksele. Det var så många häftiga bilar samlade på utställningen i lördags och variationen var stor. Allt från stora tidstypiska amerikanska bilar till riktigt gamla veteranbilar och små Messersmith bilar. Det fanns verkligen något för alla att titta på. Alla människor som samlats för att titta på och bedöma alla bilar hade ett tufft jobb att välja ut en segrare. Den blanka svarta Chevrolet som vann var en värdig vinnare.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Bergis

    Fattar inte att ni inte kan skaffa er ett liv i Lycksele istället för att titta på samma gamla fula bilar år ut och år in. Snacka om att vara insnöade i en liten håla.

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Bergis (2012-07-30 17:05)
    Jag är glad att vi har olika uppfattning om hur man är när man är insnöad. Ett av Sveriges största evenmang när det gäller olika slags motorfordon som lockar mer än 60 000 turister till Lycksele kallar jag inte insnöat. När allt boende är uthyrt flera år i förväg och människor står på kö för att komma hit är inte heller insnöat i mina ögon. Det är konserter och uppträdanden nästan varje kväll och förra veckan var det drygt 3000 personer inlösta varje kväll, insnöat? Inte speciellt! Jag tycker du ska ställa dig på kö och komma hit nästa år och uppleva Motorveckan själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.