Fortsatta utvisningar från Vitryssland!

 

Vitryssland fortsätter med sina demonstrationer mot mänskliga rättigheter. Efter förra veckans hårt kritiserade utvisning av den svenska ambassadören Stefan Eriksson så utvisas nu alla svenska diplomater på ambassaden i Minsk. Sverige har agerat genom att be två diplomater på den Vitryska ambassaden i Stockholm att lämna landet och i dag stänger Vitryssland sin ambassad helt i Stockholm. Detta är inte rätt väg att gå emot en demokratiuppbyggnad men det kanske inte är det som den sittande vitryska diktatorn Lukasjenko har som avsikt att göra.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Ska du inte skriva rättelse av ursäkt till felaktigheten kring gårdagens blogg? Eller överlämna du åt läsarna att avgöra din trovärdighet. Man ska gör rätt för sig med att arbete till sin inkomst, det är klart att det är skillnad på folk enligt er attityd till medborgare i vårt land.

  2. Krister Klermalm

    Och vad är för tusan för fel att använda sunda ekonomiska styrmedel till att göra det som bl a OEDC och Naturverket har gjort studier på. Ett av det miljöskadliga subventionerna är att ha fortsatt reseavdrag i dess form är i dag som gynnar fossila bränsledrivna bilar.
    Ni driver inte på miljöarbete som det krävs och har endast ekonomiska intressen. Era satsningar är låga till förhållande vad andra länder satsar på alternativa miljötekniker, även med eran slentriala om vindkraft satsningar så är det ändå litet till andra länder gör inom alternativ miljöteknik.
    Att underbygg i tolkningen av texten ligger den skeva syn om miljöpartiets politik med landsbygden. För det finns intressen inom partiet att se över den norska landsbygds modell som råder där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.