Kamp med knappa resurser!

 

I flera länder i Latinamerika är det inte tillåtet att engagera sig fackligt eller politiskt . De som trots alla förbud engagerar sig för bättre arbetsvillkor och bättre arbetsmiljö utsätts för hotelser och det har i vissa fall slutat med dödsfall. Jag träffade under ett besök i Colombia en människorättsorganisation som arbetade under stränga säkerhetsföreskrifter eftersom de var utsatta för ständiga hot. Denna människorättsorganisation arbetade med att försvara de som blivit anklagade för att engagera sig i demokratiarbete och även fackliga frågor. Att se deras verksamhet och hur de arbetar med knappa resurser är tufft att se och deras starka vilja att tro på förändring är stor och det är det som driver dessa människor framåt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Krister Klermalm

  Du har inte släpp igenom två kommentarer ifrån mig.
  Det är inte värre än vad dessa personer har det.
  Synen med sina medmänniskor kan frågesätta i eran politik.
  Arbetslösa och sjuka med knappa resurser ska leva tufft för att drivas framåt. Vad gör moderaterna internationellt.
  Ja för dessa att får sig ett friare och demokratisk land?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.