Företagsbesök i Lycksele

En heldag i Lycksele med företagsbesök tillsammans med min politiske sekreterare Martin. Vi började dagen med att besöka Zert, ett företag som blandannat tillverkar och säljer mjukvara för riskhantering till olika företag i Sverige. Ett högteknologiskt företag med spetskompetens Annika och Frank Hedestig berättade om företagets resa och utveckling.En tuff satsning i en liten ort! 

Dagen fortsatte med besök på Hedlunda Industri, de har ca 200 medarbetare och är en stor möbeltillverkare i Lycksele. Det var intressant att se hur effektivt de olika produktionslinorna fungerar och vilken kapacitet det finns. Vd Jerry Johansson visar upp ett av delmomenten vid tillverkningen.

ViaCon tillverkar och säljer bland annat vägtrummor och ventilationsrör i alla tänkbara dimensioner. En av de stora konkurrensfördelarna som företaget har i Lycksele är att de kan specialanpassa sin produktion efter kundens önskemål. Från vänster Produktionschef Anders Sandberg och Säljchef Erik Fransson.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.