Åkerinäringen i regionen

I dag är jag i Umeå och besöker Åkerinäringen. Ett intressant besök med både information och studiebesök. Transportsektorn är betydelsefull för vår region och ska vi kunna fortsätta utveckla näringslivet och företagandet i regionen kommer logistiken och transporterna att vara en viktig del. I lördags skrev jag och en kollega en debatt artikel där vi tog upp Miljöpartiets negativa syn på vår region. Skulle Miljöpartiet få sin vija igenom skulle skatterna bli fruktansvärda för hela vår transportsektor med både höjda bränslepriser och höjd kilometerskatt. Vi har utmaningar i vår region och det kan vi inte blunda för men vi kan inte göra som Miljöpartiet att försvåra det ännu mer.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.