Ändra i Riksdagshörnan?

 

I lördags satt jag i Riksdagshörnan på biblioteket i Umeå. Det är alltid lika spännande eftersom du inte vet vilka ämnen som kommer upp på agendan. Denna dag kom allt ifrån Falu gong rörelsen till sjuksköterskornas lönenivåer upp. Riksdagshörnan finns på några få bibliotek runt om i vårt land men nu finns ett förslag till ändring av detta koncept. Tanken är att vi ska vara flera riksdagsledamöter som ska sitta i en paneldebatt och diskutera frågor med intresserade människor. Jag är inte helt säker på att detta är en bra idé. Det kommer att ta bort stor del av det diskussionsforum som finns i dag. Nu är det enkelt att sitta runt ett bord och alla närvarande kan vara med och diskutera de olika ämnen som kommer upp.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.