Britterna kvar i EU?

 

I dag håller Storbritanniens premiärminister David Cameron ett tal som tar upp en viktig fråga för hela Europa. I talet kommer han att be det brittiska folket om ett mandat att omförhandla villkoren i det brittiska medlemskapet i EU. Detta kan i nästa steg leda till en folkomröstning om att stanna kvar eller lämna den Europeiska unionen. Det vore väldigt olyckligt om en stor nation som Storbritannien väljer att kliva av EU samarbetet. Sverige och Storbritannien är nära knutet till varandra i många frågor och om de väljer att lämna EU blir det Tyskland och Frankrike som ska stå kvar som stormakter inom EU. Det är inte en positiv väg för oss.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.