Toppchark och Solbacken!

Att komma till det lilla samhället Bastuträsk och träffa delägarna i charkuteriföretaget Toppchark  Mattias och Adam var en upplevelse. Så full av entusiasm och positiv tro på fortsatt utveckling av företaget och deras delikatesser inom charkuteri. De visar att det går bra att driva företag i ett litet samhälle.  

Solbackens behandlingshem i Kvarnåsen är ytterliggare ett positivt exempel på företagande i ett litet samhälle. En av delägarna doktor Markus Boman och hans verksamhetschef Paula Norberg informerade om deras behanlingsmetoder för män med missbruksproblem. De har planer att öppna ett liknande hem för kvinnor med missbruksproblem . Ett intressant besök !

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.