Kvarken högt upp på agendan!

Jag var i Helsingfors i slutet av förra veckan på en inbjudan av Länstyrelsen i Västerbotten. Det var flera intressanta seminarier under dagen. Jag var med på ett seminarie som handlade om en av de frågor jag arbetar hårt med nämligen Kvarken trafiken. Det är betydelsefullt att projektet med en stabil färjetrafik fortsätter och det märks tydligt att trafiken över Kvarken är på väg upp igen. Det är över 100 000 passagerare som åkt med den nygamla färjan. Det är inte bara för persontrafiken som en stabil färjetrafik är nödvändig, många företag transporetar gods över Kvarken för att förkorta sina transportvägar så mycket som möjligt. Efter seminariet träffade jag och Anders Ågren den finska justitieministern Anna-Maja Henriksson som har ett stort intresse av Sverige.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Kim Shoahlie

    Va!.. gu va gött! det där e la politik då ren e som göttast.
    Supa skumpa, balklänning, partaja o andra goa grejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.