Ta chansen att tycka till!

I går öppnade lokaler runt om i länet för att innevånare i Västerbottens län ska kunna förtidsrösta inför den betydelsefulla folkomröstningen som handlar om en jämlik vård i hela Västerbotten. Det var många som under gårdagen lade sin röst och jag hoppas att den trenden håller i sig under hela perioden som alla lokaler är öppna för förtidsrösning och även under själva valdagen den 8 september. Det den styrande majoriteten i Västerbottens läns landsting har gjort är ett tydligt bevis på att de inte ser hela länet som ett landsting och inte heller kan hantera ekonomin då deras så kallade sparförslag endast har blivit en fördyring för landstinget.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Varför ska de tycka annorlunda än vad jag gör? Moderaterna och den övriga alliansen i länet är eniga i betydelsen av en jämlik vård i Västerbotten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.