Unik strategi för hbt personer i Sverige!

Alliansregeringens budget presenterades i onsdags och den innehåller många olika delar. En spännande del i budgeten är att för första gången kommer en svenska regering under hösten att anta en hbt-strategi. Regeringen satsar på att stärka homosexuellas, bisexuella och transpersoners (hbt) lika rättigheter och möjligheter. Det är en unik satsning och det är bra att Sverige tar ställning i frågan. I vårt stora grannland Ryssland är situationen för hbt personer en helt annan. Det har förekommit mycket media kring de nya antigay lagar som Ryssland antagit och nu kommer ytterliggare kränkande förslag. Homosexuella familjers barn kommer att bli omhändertagna, det är en fruktansvärd utveckling och ett brott mot de mänskliga rättigheterna.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag hoppas att du läst mitt inlägg ordentligt, det handlar om att regeringen ska satsa pengar på att stärka homosexuellas, bisexuella och transpersoners (hbt) lika rättigheter och möjligheter.

 1. truthbe2old

  Alltså, Ni satsar skattepengar för att HBT personer skall få samma rättigheter och möjligheter.. kan du ge lite exempel på vad detta innebär så slipper jag läsa mellan raderna.
  För det enda jag kan komma på, med tanke på vad du tidigare skrivit, är att de skall ha ”rätt” att skaffa barn (som de av naturen inte kan få, utan måste på Onaturlig väg uppnå) och få ”möjligheten” att få surrogatmödrar.. eller liknande?
  Är det rätten och möjligheten till att göra något Onaturligt du menar?

  Jag tror inte att regeringen behöver lägga en enda krona på detta då det finns krafter i samhället som kommer en dag få igenom detta ändå.
  Reinfeldts plan verkar ju vara att amerikanisera sverige, så låt oss ta amerika som exempel.
  Skall vi tro vicepresidenten Joe Biden så har ju acceptansen av och synen på HBT personer, deras rättigheter osv ändrats markant under de senaste 60 åren (http://www.washingtonpost.com/blogs/post-politics/wp/2013/05/22/biden-jewish-leaders-helped-gay-marriage-succeed/).

  Och denna hjärntvätt pågår ju även i Sverige, i all media vurmas det ju för homosexualitet. Men inte nog med det utan det börjas även med barn, t.ex. transpersonen ”SuperPeter” som skall hjälpa barn att klä sig i transkläder. Dvs samma krafter som i usa börjar nu göra propaganda, riktad Åt barn, för att sudda ut de sexuella gränserna (http://blogg.svt.se/barnkanalen/2013/09/superpeter-hjalper-barn-i-kladnod/) …det som putin verkar ha insett vikten av att det skall bort.. Detta för att det förstör människors naturliga inställning till könen och i slutändan stör det fortplantningen. (varför putin skall skilja på en familj som redan är ihopsatt verkar ju dock dummt).

  Jag vet inte om du insett var befolkningstillväxten är påväg och vad det innebär för Sveriges befolkning (kanske är bra med de där extra anslagen till Mattematik ändå, så kanske fler förstår ;).
  Annars finns det en bra beskrivning av vad som händer då en nation har ett födslotal på 1.38 och vilka följder det får (https://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU). Det är en ögonöppnare som politiker borde tvingas se!
  Personligen så hade jag hoppats att regeringen fattade detta, hade mattekunskapen att förstå detta, värnade om det svenska folket och istället lade pengar på hetrosexuella par så de förökade sig mer!
  Men det kanske är så att det är motsatsen som är planen? Bevisen tyder ju på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.