Alliansen stärker företagandet!

För att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige har regeringen hittills genomfört en rad reformer. Vi har bland annat sänkt bolagsskatten, utvecklat regelförenklingsarbetet, infört Rot- och Rut-avdrag, gjort historiskt stora infrastruktursatsningar, förbättrat trygghetssystemet för företagare, gjort det billigare att anställa och enklare att starta aktiebolag.
Det är bra men inte tillräckligt. För att ytterligare förbättra villkoren och uppmuntra till nya arbetstillfällen kommer regeringen därför med fyra nya satsningar på små och medelstora företag i årets budget. Det handlar om att underlätta att hitta finansiärer, det handlar om att se över kostnaderna för sjuklön för små och medelstora företag. Vi är beroende av ett starkt näringsliv och därför satsar Alliansen på att ytterligare stärka näringen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.