Mer matte i skolan!

Skola och utbildning är ett område som ständigt debatteras . Nu satsar Alliansregeringen medel för att ytterliggare stärka upp skolan genom att införa extra matematikundervisning på låg-och mellanstadiet. Det är en bra satsning att införa det tidigt så att inte eventuella brister i kunskap ska återhämtas längre upp i åldrarna. Möjligheterna att studera längre upp i åldrarna stärks också då regeringen höjer åldern för att få studiemedel. Detta görs för att enklare klara en eventuell omställning för den enskilde på arbetsmarknaden. Dessa satsningar tillsammans med alla andra lärlingsutbildningar och KY utbildningar som redan annonserats är positivt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. NO

    Underbart! Mattematik och statestik är väldigt viktigt!
    Hoppas på en Naturvetenskaplig satsning också, så kanske vi lyckas få upp sverige från randen till häxbränningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.