Utmaningar i Norden

Gårdagen var fylld med debatt om Norden. Dagen inleddes med utrikespolitisk debatt i Riksdagens kammare tillsammans med utrikesminsiter Carl Bildt och här var vi flera som lyfte upp de utmaningar och även många positiva exempel vi har i Norden. Vi är tillsammans en av de starkaste ekonomierna i världen och har en positiv utveckling inom många områden vilket skiljer oss från många. Kvällen avslutades med en paneldebatt tillsammans med ett stort antal företrädare från Nordens alla länder. Prognoserna tyder på att vi kommer att bli allt fler människor i Norden och det är positiva signaler.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. truthbe2old

    Kan du förklara hur en statsskuld på över 1200 milijarder kronor kan ses som något positivt, något bra? Hur tänker ni då?

    Fler folk i Norden, enligt Reinfeldts intervju i EuroNews så beror ju det ökande antalet födslar på invandringen.. och det tycker han är bra.
    Så får jag fråga, varför tycker moderaterna att det är bra att Svensken dör ut? alltså den etniska svensken? som inte föder nog med barn för att behålla en stabil befolkning!
    Varför hatar moderater Svenskar? ..och istället för att uppmana till barnafödande av våra egna så ”löser” han problemet genom att öppna gränserna. och uppmana svenska kvinnor att skaffa karriär & jobba först, och föda barn är nått man ska vänta med tills klimakteriet!?!
    Kära politiker, öppna ögonen inför hur situationen är i övriga världen där mångkultur alltid leder till konflikter! så kommer det även bli i sverige! (som man kan förstå om man inte gör skillnad på folk och folk).
    Sluta Hata Vita Svenskar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.