Bra förslag!

I helgen har vi haft arbetsstämma i Norrköping. Jag har varit uppe i talarstolen och debatterat flera olika frågor. En av mina hjärtefrågor är relationsvåld och i vår proposition om att bekämpa alla brott som vi antog på stämman finns flera bra förslag. Vi har sedan tidgare avsatt mer pengar till kvinnojourer runt om i landet och vi har tillsatt en nationell samordnare för relationsvåld. Vi tog beslut på stämman om att öka resurserna till sjukvården för att de tidigt ska se tecken på misshandel och övergrepp och att de på ett bättre sätt ska lära sig att höra det som inte sägs. Vi förstärker också upp inom polisen där vi vill att det ska finnas personliga kontaktpersoner som den utsatte alltid ska kunna nå.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.