Debatt om vaccinering!

I dag ska jag debattera behovet av vaccinering och immunisering tillsammans med Kenneth G Forlund (S). Jag har tidigare lyft fram behovet av att tillhandahålla vaccin och immunisering för att vi ska se en utveckling i världen. Jag har besökt många länder framförallt i Afrika där resultatet av vaccinering till barn är tydligt. Om en kvinna får utbildning så kommer hon att vara mer positiv till att även hennes barn får utbildning och för att öka chanserna till överlevnad så är vaccinering en av grundförutsättningarna. Sverige är stora bidragsgivare till olika organisationer som både tillhandahåller och utför vacinering. Att utvärdera nyttan av vårt bistånd inom detta område är enkelt då barnadödöigheten ständigt minskar!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.