Inget med idrott att göra!

I lördags hade jag och två av mina ungdommar köpt biljetter till ishockeymatchen mellan Björklöven och Djurgården på T3 arena i Umeå. Det började häftigt med att båda hejaklackarna tydligt deklarerarde vem de hejade på och det var en bra stämning i T3 arena i Umeå. Ju längre matchen gick så övergick denna stämning till något helt annat. I början på den tredje perioden började publiken ovanför oss kasta ner flaskor och annat på oss som satt nedanför. Det fortsatte med att en kille ur publiken spottade på oss som satt närmast och kallade oss en rad oförskämda saker. Då tröttnade jag och mina ungdommar på dessa trakasserier och vi gick därifrån. Detta är inte idrott, de människor som uppträder på detta sätt är en liten klick med människor som söker tillfällen att bråka vilket inte har något att göra med idrott. Killen som satt och spottade på oss i publiken var inte där för att se ishockey. Han ville bara provocera! Jag är inte avundsjuk på alla de poliser och ordningsvakter som var på plats för att styra upp ordningen och de hade ingen enkel uppgift.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.