Glader i Vindeln!

Förskolan Glader i Vindeln är belägen på området Brån med en fantastisk utsikt. Det är inte svårt att förstå att ägaren Anna fastnade för detta läge för sin förskola. Glader är en liten förskola med stor miljömedvetenhet som de arbetar aktivt för tillsammans med barnen så att dom ska förstå kretslopp och att vara rädd om den natur vi har. Förskolan har också ett fokus på utevistelse och de har ett perfekt läge för att kunna vara ute mycket. Allt som kan göras inne kan också göras ute är den filosofi man arbetar efter. En förskola där alla föräldrar känner delaktighet och det ger en trygghet för barnen och genomsyrar hela verksamheten .

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Agneta Nordahl-Karlsson

    Åh, två favorittjejer, Elisabeth du har precis varit på besök på Glader hos min ”lillkusin”Anna. Visst är det fint! Stolt att känna er båda!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.