Utrikespolitisk debatt i kammarn !

I dag är det utrikespolitisk debatt i riksdagens kammare. Utrikesministern Carl Bildt deklarerar tydligt Sveriges ståndpunkt i den utrikespolitik vi arbetar för. Vi har bland annat ett stort fokus på att Sverige ska vara en stark röst i ett starkt Europa. Jag kommer senare under debatten lyfta Sveriges starka röst inom SRHR( sexuell reproduktiv hälsa och rättigheter ). Det har en avgörande roll att Sverige lyfter betydelsen av att stärka kvinnors delaktighet i demokratiseringsprocessen runt om i världen. Jag lyfter också behovet av rent vatten och tillgång till sanitet för att demokratiring ska kunna fortgå.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.