Glädjen är tydlig!

Lottas omsorg är ett företag som erbjuder omsorgstjänster i hemmet. För ett drygt år sedan när Lotta startade upp verksamheten så hade hon två medarbetare, nu har hon 22st och har dessutom tagit in sin tidigare kollega Åke som partner i företaget. Kontinuitet, glädje och bemötande mot brukarna är ledord i Lottas omsorg och det skapar en atmosfär av nöjda brukare och medarbetare. Det är en bra mix av äldre och yngre i arbetsgruppen men tyvärr är det få killar. Att kunna välja utförare på omsorg i hemmet är positivt och det är trist att alla kommuner inte ser möjligheten med LOV ( lagen om valfrihet) som en utveckling.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.