Skiljelinjerna allt tydligare!

Idag är det stor partiledardebatt i riksdagens kammare. Det märks tydligt att det är val i september och skiljelinjerna blir allt mer tydliga. Nya Moderaterna och Alliansen står för en arbetslinje och Socialdemokraterna har valt den motsatta. De talar om arbetslöshet.

Alliansregeringen har satt upp ett ambitiöst mål för jobben. Vi vill att över fem miljoner människor ska ha ett jobb år 2020. Jobben ska bli 350 000 fler. Vi kommer att presentera nya jobbförslag hela vägen fram till valet.

Vårt jobbmål bygger på fler som arbetar och kan bara nås genom att jobben blir fler. Socialdemokraterna har däremot satt upp ett arbetslöshetsmål som kan nås utan ett enda nytt jobb, genom att gömma och glömma människor i olika åtgärder och program. Vi vet var det slutar: i en politik som driver bort människor från arbetsmarknaden.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. nisse

    Du kan inte räkna att arbetslösheten minskar när m bara utnyttja f skattare Nää nu få du piggna till hoppas på SD i höst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.