Vi behöver inga radikala experiment!

Ju närmare vi kommer höstens val desto tydligare blir skiljelinjerna för vilken politik som de olika partierna tror är det bästa för Sverige. Vår finansminister Anders Borg skriver på Expressens debatt sida!
Fokus för partierna i alliansen – Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna – är en politik som leder till ökad tillväxt och fler jobb. De fyra vänsterpartierna (Vänsteralternativet) med Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och nu även Feministiskt initiativ stakar sammantaget ut en radikalt annorlunda riktning för Sverige som närmast bör beskrivas som ett stort experiment.
Den politik som oppositionspartierna anser att Sverige behöver bygger på att vi ska arbeta mindre, försämra för exportindustrin och att vi ska minska byggandet i Sverige. Sedan 2006 har Sverige haft högre tillväxt än de flesta jämförbara länder. För 2015 och 2016 bedöms Sverige växa med 2-3 procent per år och därmed öka skatteintäkterna och stärka resurserna till välfärden. Detta hotas nu av Vänsteralternativets tillväxtskadliga politik.

Läs hela artikeln här: http://www.expressen.se/debatt/vansteralternativets-radikala-experiment/

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.