Kampanj i Tärnaby!

Det vackra väder vi haft den gågna helgen går inte att klaga på, det gör inte kampanjandet på gränsmarknaden i Tärnaby heller. Många människor besökte marknaden och stannade till för en pratstund vid vår Alliansmonter. Det var många intresserade som ville diskutera politik och det märks tydligt att det politiska engagemanget har ökat och det finns många frågor som engagerar. Jag tycker det är betydelsefullt att vara ute och prata med människor och jag tar med mig många kloka synpunkter efter varje dags kampanjande!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Marianne R Johansson

    Ja, jag tror faktiskt att vi kan tacka Alliansen för att folk vaknat till liv politiskt! Man inser att så här kan vi inte ha det, vi kan inte montera ner vår välfärd på detta vis!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Den bild du målar upp är inte den bild jag ser när jag är ute på besök i olika verksamheter. Det är inte heller den bild som många berättar om vid olika möten och i andra sammanhang. Jag tror att det är en bild som oppositionen gärna vill ge av vårt land där man blundar för alla de positiva förändringar som Alliansen genomfört.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.