(S) vill inte se utveckling i Lycksele !

I Lokaltidningen har jag skrivit ett öppet brev till kommunstyrelseordförande i Lycksele Lilly Bäcklund (S) . Jag och Nya Moderaterna har vid ett flertal tillfällen drivit frågan om att se över möjligheterna att erbjuda Innevånarna i Lycksele kommun valmöjligheter inom vård, skola och omsorg. I dag har drygt 170 av Sveriges kommuner infört Lagen om valfrihet (LOV) men i Lycksele vill man inte ens undersöka möjligheterna. I Lycksele har Lilly Bäcklund lovat sina väljare att inte sälja ut kommunal verksamhet. Trist att det styrande socialdemokratiska partiet inte förstår vad frågan handlar om. Det handlar om att se möjligheter till att olika utförare ska erbjuda hög kvalitativ vård och omsorg, det handlar inte om att sälja ut verksamhet. Det handlar om att öka antalet företag i vår kommun, öka antalet arbetsgivare . Trist att Lily Bäcklund och det socialdemokratiska partiet inte ser möjligheter för Lycksele kommun.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. nisse

    Men du Elisabeth vi har två kommunalråd i Lycksele s och m men oavsett vad som händer i Lycksele så hör man aldrig att moderaterna säger något ni kanske spela i samma division.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Du kanske måste läsa protokoll från fullmäktige och från andra nämndsmöten för att se var skiljelinjerna går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.