Detta är bara början!

Jag och min riksdagskollega Edward har haft presskonferens om vårt valmanifest på riksplanet för Västerbotten. Vi lyfte fram viktiga frågor som ordning och reda i ekonomin göra att vi kan satsa mer pengar på fortsatt utveckling av vår gemensamma välfärd. Vi lyfte fram att Nya Moderaterna och Alliansen lovar 10 000 nya jobb i Västerbotten om vi får fortsätta driva vår jobbpolitik. Alliansregeringens politik har gynnat Sverige och det kan vi se om vi jämför oss med de flesta andra länder inom EU. Fär Västerbottens del så har vi blandannat sett nya utbildningsplatser på Umeå universitet, vi har 80 nya poliser i länet. Detta är bara början!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

 1. Bergis

  Sanningen är den att ni inte har en endaste krona kvar till välfärden nu när asyl och anhöriginvandringen gröper ur budgeten. Det ni kan erbjuda är smärtsamma skattehöjningar.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Så ser det inte ut. Vård, skola och omsorg kommer att fortsätta utvecklas tack vare att vi är fler som arbetar och betalar skatt. Den tillfälliga ökning av asylsökanden nu från Irak och Syrien kommer i förtsa hand att tas från den redan avsatta biståndsbudgeten.

   • Bergis

    Där har du inte läst på. Under de senaste dagarna har svenska folket kunnat höra i nyheterna att man troligtvis bara kan ta ca 25 procent av biståndsbudgeten. Ska ni samtidigt upprätta välfärden måste ni höja skatten kraftigt. Jag vill ha fortsatt låg skatt, därför måste jag rösta på SD.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

     Statsministern har varit tydlig med att inga medel tas från vård, skola eller omsorg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.