Kultur storm eller inte?

Det är intressant att se hur media så fokuserat granskar och kritiserar den nya kulturministern Alice Bah Kuhnke . Varför är det sådan storm kring kulturministern när många av de övriga ministrarna står helt i mediaskuggan? Om vi ser till medias prioriteringar känns det som om kulturfrågorna är ett av det högst prioriterade områdena i svensk politik. Jag kan tycka att den nya kulturministern gjort ett antal mindre bra framträdanden och uttalanden och hon saknar helt politisk erfarenhet. Jag tycker också att det är bra att media granskar den politik som förs men det fokus som hittills varit på kulturområdet känns lite snedvridet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Erik

    Bra att du inte skrev kulltur minister när du skrev kultur storm i rubriken. Det är i bland lite knepigt med sär skrivning:) Eller du kanske tänkte; kultur; storm eller inte?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.