Flickor får inte utbilda sig!

Nu får vi återigen rapport om att talibaner i Pakistan attackerat en skola. Minst 100 persoenr har dödats . Talibanerna har bombat och förstört ett stort antal skolor i landet och en av anledningarna är att de inte anser att flickor ska gå i skola och utbilda sig. Den utvecking vi ser är skrämmande. På samma ställe där detta dåd utförts blev även fredspristagaren Malala Yousafzai som kämpar för flickors rätt till att gå i skolan skjuten i huvudet av en taliban. Att Malala fick Nobels fredspris är ett bra sätt att sätta fokus på det som sker i Pakistan.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Nya moderaterna och Alliansen har varit tydliga med att vi inte vill ha en okontrollerad invandring. Det är inte bra för någon part. Vi vill vara ett öppet och tolerant land med ett bra omhändertagande . Nyckeln till en bra integration är tidigt inträde på arbetsmarknaden och en bra kunskap i det svenska språket. Vår integration har stora utmaningar i dag och vi har mycket att göra.

  1. William Pierce

    Det där var ju en lögn.
    ”Vi måste öppna våra hjärtan” sa ju reinfeldt och hänvisade till att annars var vi rasister som SD och sådana har han ju sagt bokstavligen att han skall ”rävspela-ut” i värsta paradise-hotel anda. Han var ju beredd att ”ge” vinsten till S istället för att lyssna på de ca 1million människor som röstat på SD. Oerhört fascistiskt!
    Jag hoppas att de vettiga Moderater som har något kvar att tänka med röstar på ett annat parti till våren så vi får slut på detta elende och slipper ett inbördeskrig.

    För de intresserade så kan man faktiskt läsa om vad som hände med skolundervisningen i USA på 60-talet efter tvångsintegrering under pistolhot! (Nej det är sannt, under pistolhot skulle vita integreras med andra raser). Sedan dess har skolresultaterna bara rasat! Universiteten hålls på hög nivå tack vare asiatisk & vit-europeisk intagning, men public-school är ett fulständigt kaos.
    Men tyvärr så censureras detta av de som styr i media, så även i sverige med oecd i spetsen.
    Och tyvärr kommer detta hända även med sverige oavsett hur mycket resurser som pumpas in i systemet. För det har inte med pengar att göra, det har med ras att göra och så länge folk inte får reda på den vetenskapliga sanningen om ras så kommer det aldrig kunna åtgärdas.

    Alltså har du förstått Varför muslimer inte vill att kvinnor skall gå i skola och lära sig västerlänska värderingar? Jag bara undrar om du egentligen har någon som helst koll på läget eller om du bara köper hatpropaganda från usa och sväljer med hull och hår!?
    Har du förstått att de inte vill ha med JewSA att göra? har du förstått att alla terrorbombningar och gisslantagningar (tänker nu senast på den i Sidney) har att göra med att terrorstaten JewSA åker världen runt och talar om för folk hur de skall sköta sin politik ”Or else we kill your civilians and get Nobel-peace price for it”!
    Förstår du att din önskan att sverige skall delta i usas krig i afganistan kommer öka risken för att talibaner attakerar sverige? Förstår du att din önskan att gå med i JewSA styrda NATO kommer av samma anledning att öka risken för terrorattentat i sverige?
    Istället för att förbli neutral, den egenskap som gjort att sverige inte haft krig på över 200 år.
    De liv som tas pga de framtida terrorhandlingarna i sverige ligger på axlarna på Den generation som tillät att låta USA styra vår politik.
    Likaså ligger ansvaret för den försämrade skolundervisningen, dvs i slutändan på Sveriges ekonomiska framtid, på de som tillät massinvandringen från länder med medel IQ på 70.

    Och ursäkta om jag säger det uppenbara, men DU tillhör en av de som bär på detta ansvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.