Vi är generösa!

Svenskar är generösa och speciellt när det närmar sig jul. Jag läste nya siffror från en nyhetsbyrå som visar att förra året skänkte vi svenskar 5,8 miljarder kronor till olika välgörenhetsorganisationer med 90-konton. Många organisationer är beroende av vår generositet för att de i sin tur ska kunna stötta och hjälpa utsatta människor. Den skattereduktion som Alliansregeringen införde för alla som skänker pengar till organisationer med 90-konto blir nu kvar och det är en bra signal att fortsätta bidra till människor i nöd.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Läste bara rubriken och höll på att slå sönder lägenheten för så jävla dum kan du väl inte vara. Men näe, du påstår ju inte heller att Alliansen hjälper några svaga. Bra, det är ju fult att ljuga och det gör du ju inte, för ni skiter ju i dom.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Trist att du inte ser alla reformer som Alliansen genomfört de senaste 8 åren. De jag syftade på i min blogg är att jag tycker det är positivt att du får göra avdrag för enskilda personers biståndsinstaser till olika organisationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.