Extravalet som inte blev av!

I dag hade Stefan Löfven lovat att utlysa ett extraval. Ett extraval som skulle hållas den 22 mars nästa år. Detta löfte blev som alla andra av Stefan Löfvens löften, ingenting! . Jag tycker det är bra att sex av riksdagens partier kommit överns om att det ska vara möjligt att regera ett land med en minoritetsregering. Det återstår fortfarande att se vilken politik som ska styra Sverige de kommande åren. Vi behöver fortfarnde fokusera på skillnaderna mellan de olika partiernas politik och vad som är bra för Sverige. Vi kan inte fortsätta med en politik som inte sätter jobb i fokus. Vi behöver en arbetsmarknad som kan erbjuda unga sitt första jobb och vi behöver en arbetsmarknad som kan ta tillvara de kunskaper som våra invandrare har samtidigt som vi måste ha ett utbildningssystem som matchar arbetsmarkanden på ett bättre sätt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Anders

  Har du sovit sedan valet?

  Om du inte tagit del av höstens valresultat så kan jag informera dig om att Svenska folket har äntligen genomskådat Aliansen och röstat bort dom från makten. En stor del av Moderaternas väljare gick till SD, dom har sedan tidigare röstat på samma alternativ på många frågor.
  Därför blev det en S regering med stöd av MP och lite V, dessa fick inte igenom sin budget då men efter december uppgörelsen så är det ett faktum att det blir S som ska styra i minoritet, och jag skulle bli synnerligen förvånad om M ska leda detta.
  /Anders

 2. Gun Rehnman

  Jadu Elisabeth, nog blev det lite snopet i vart fall i mitt tycke, dock inte förvånanade, då man bara hört höjden av ”nånannanismen” råda. Det är Alliansens fel att det blivit så här, precis så skriver man och den som inte reagerar skarpt på det, ja då vetti tusan….Jag vet inte om jag tycker det här är bra, även om resultatet enligt undersökningar visat på ung samma som vid valet…tveksam i allra högsta grad. Oavsett vad man tycker om SD så har de vaddå 17% vide en senaste mätning, ska man då bara ignorera så många av de svenska folket? En klok f d kommunalpolitiker i inlandet föreslog samtal med dem, han var mäkta förgrymmad över hur hans eget parti behandlade frågan….tja eller som det nya ordspråket förtäljer…..Den som lever får Te…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.