Helt fel väg!

Om några månader kommer regeringen att lägga fram sin vårbudget. Enligt finansminister Magdalena Andersson (S) kommer den att innehålla en rad olika reformer som alla innebär skattehöjningar. Vi kommer enligt finansminstern att se en stor förändring jämfört med den höstbudget som inte fick riksdagens godkännande. Nu inleds spekulationer om vad som kommer att ingå i den nya budgeten, det är uppenbart att samarbetsregeringen behöver stöd från Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet. Det innebär att (V) kommer att få gehör för delar av sin politik. Den omtalade proposition om att begränsa vinster i välfärden som regeringen efter stor debatt fick dra tillbaka är på gång fram igen. Om den hinner färdigbehandlas eller inte återstår att se. Det vore förödande om (V) fick inflytande på Sveriges budget, vi behöver inte mer vänsterorienterad politik för Sveriges utveckling. Vi har en rödgrön samarbetsregering som lutar allt mer åt vänster för varje proposition och reform som läggs fram. Det är för mig helt fel väg för Sverige.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. lf

  Vad är det som gör att du hatar vänsterpartiet.
  Vilken väg vill du gå
  Vill du att de som är fattiga skall bli fattigare. De allra förmögnaste äger snart hälftens av den samlade förmögenheten.
  Är det bra?
  Varför är det så oroligt runt om i världen.Jag kan utan att vara professor garantera dig att den största delen beror på fattigdom.
  I takt med att även de underutvecklade har fått insyn hur man kan leva ett bättre liv så ställs kraven
  med all rätt.
  Jag kan garantera dig att din väg är helt väg att gå.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tror på den enskilde individens möjligheter och kompetens att fatta egna beslut Jag tror på valfrihet. Jag tror inte att staten ska äga, styra och besluta i alla frågor. Där är den största skillnaden mellan Nya moderaterna och Vänsterpartiet. Det är oroligt i vår omvärld och det finns många anledningar till varför det ser ut som det gör. De allra flesta i Sverige har fått det bättre under Allinasregeringen. Det går inte att göra som du och generalisera över alla jordens länder och dra jämförelser med Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.