Uppmärksamma för att inte glömma!

I går högtidlighölls minnesdagen 70 år sedan ryska soldater befriade lägerfångarna i koncentrationslägret i Auschwitz. En dag som uppmärksammades med en rad olika ceremonier runt om i Sverige och många länder i Europa. Att lyssna på överlevande från koncentrationslägret är känslosamt och det är betydelsefullt att vi aldrig glömmer det som inträffat och framförallt att det inte får inträffa igen. Jag läser kommentarer och inlägg på olika medier och tycker det är skrämmande att det finns dom som förnekar och försvarar de grova brott som nazisterna utförde under andra världskriget.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

 1. Yours Truly

  Vad krävs det egentligen för att en som Du skall lyssna på vad en medmänniska med andra åsikter än dig själv, har att säga?

  Jag har varit precis som du, vilken svenne som hellst. Jag har tom skrikit åt en kvinna som hävdade att förintelsen inte hännt för hennes ställning var att ”man kan ju inte vara säker, för man har ju inte själv varit där”. Jag tyckte det var så djävligt dåligt argument för man kan ju faktiskt studera BEVISEN för att en sak hännt!, sa till och med upp bekantskapen med henne.
  Det var då… nu de senaste 2-3 åren har jag faktiskt av en händelse studerat ”bevisen”.

  Och jag får en kall kår genom kroppen då jag märker att regering, politiker, TV, media har liknande inställning som den där kvinnan.. fast Tvärt om!.

  Inte en endaste artikel som frågar efter bevis, utan man SKALL svälja historien med hull och hår annars är man dödsknarkarnazist!.

  Jag blir förfasad! har man den inställningen är häxbränningarna av de få av oss som kan tänka vetenskapligt, inte långt borta!.

  Det är väldigt svårt att inte bli gripen av de historier som berättas från krigstiden (jag har sett alla jag kommit åt).
  Det man inte får höra är ju historier från de som INTE överlevde… t.ex. hur tyska kvinnor och barn våldtogs av bolchevistiska/judiska bataljoner. Hur de skar sig i ansiktet och underlivet i hopp om att de skulle tyckas va fula och undvika att bli våldtagna, Men nej då Ryssarna våldtog allt de kom åt! gammal som ung!
  Det var kanske för att deras Judiske kommendant, Elia Erengurgh uppmanade till våldtäkt:

  ”Döda dem alla, gamla unga och kvinnorna efter att ni förnöjt er med dem, Döda! inget i tyskland är skuldlöst, inte de levande eller de ofödda, förstör den rasliga stoltheten hos tyska kvinnor, ta henne som ditt krigsbyte, Döda! era tappra soldater i röda armen”.

  (I tyska Waffen SS var det för övrigt förbjudet att våldta! ..tyskarna ville absolut inte va som ryssen så det förbjöds officiellt).

  Du är själv blond och blåögd och hade du levt i tyskland på den tiden så är jag säker på att du haft en annan uppfattning om situationen än vad media säger åt dig att ha idag.
  Kanske hade du stått på de godas sida och kämpat för att inte själv bli våldtagen, eller dina barn, eller barnbarn…
  Det är en troligare förklaring till varför millijoner tyskar slöt upp i leden, än den anledning vi får lära oss i dag.. att alla som har samma goda moral som jag och du är massmördare om man inte accepterar mångkulturen (jo så säger de, läs eller lyssna på Piotor som jag nämner nedan).

  Poängen är att krig är hämskt! för alla sidor!
  Men vi tillåts bara höra det från EN ENDA sida, den judiska, inte någon annans, VARFÖR?

  Varför får vi inte höra om brandbombningen av Dresden, EFTER att tyskland kapitulerat, där de allierade (eller NATO som de heter i dag, de som du avgudar) dödade 640.000 kvinnor, barn, pensionärer i en ”eldstorm” där kvinnor och barn smälte fast i asfalten!? …Etnisk utrensning va va det var! och ingen svensk vet om det!
  De som får reda på det försöker med all möda i världen berättiga massmorden på oskylldiga tyska barn, med att ”alla tyskar var skylldiga”.. men jag hoppas att du inte tycker det!
  Men den inställningen är fortfarande aktuell idag… Angela merkel som hävdar att det ÄN i dag är tysklands fel och Dagens barn skall betala pengar till Israel för något som deras gammelfarfar gjorde!… Arvs-synd alltså.. (för övrigt även det ett judiskt begrepp, gäller dock bara då brotten begicks mot judar, inte mot ”Goyim”).

  Det som är konstigt är att vi aldrig får reda på att ”NATO” faktiskt gjort sig skylldiga till större krigsbrott är nazisterna gjorde. Vi får Aldrig veta! Direkt någon nämner det startar media hets om ”nazist attacker”.. VARFÖR!? har inte ett oskyldigt dött tyskt barn lika mycket mänskligt värde som en judisk kvinna som trotts allt Överlevde kriget?

  Kan man se bortom de framträngda tårarna och lyssna på vad folk verkligen säger så framkommer en konstig bild av det hela, en bild värd att ifrågasätta (blev jag nazist i dina ögon nu?):

  Ester och leon överlevde förintelsen, finns på urplay:

  Han beskriver hur hunger gör att man inte minns. man tappade dagar, minnet, allt utan mat..
  Ändå så minns han extremt mycket detaljer från sin barndom, eller hur?
  Det mår vara men när han beskriver hur mamma säger något i stil med ”Poldek, du vet att din syster är sjuk, din bror är sjuk ingen orkar något” osv….och hur han sedan åker iväg någonstans för att sedan återkomma… Och alla i familjen va döda… ”De va tyskarna!”.
  Men alltså hallå!!!!! han sa just att de var döds sjuka!
  Det är som att säga att anne frank gasades ihjäl i gaskammare… då hon i själva verket dog av Tyfus..(som man kan läsa om i boken)… och sedan skylla gasningen på tyskarna!… det är ju dubbel fel! hon gasades inte och det var inte tyskarna som dödade henne det var tyfus. Dessutom så bevisar det ju att barn inte alls dödades i Auschwitz trotts att de inte kunde jobba som dessa överlevare hävdar i varje tår).

  Andra vittnesmål man kan lyssna på med kritiska öron är:

  Pjiotor En överlevare (också på urplay).
  Som med gråtande tonläge och med bilder på döda barn (från andra händelser ej relaterat till hans historia) får vita, svenska, blonda lättpåverkade barn i niondeklassen att tro att de själva är massmöööördare bara för att de vill sin mor väl (jo det är sannt! se slutklämmen på hans föredrag och lyssna på vad han säger).
  Han är också en sådan där som hävdar att man inte minns något, speciellt inte från extremt traumatiska upplevelser som det är, men ändå beskriver de extremt detaljerat.. nästan påläst..
  Men sedan kommer även han in på saker som är fysikaliskt omöjliga.. typ som att kremera 2000 kroppar per dag, i en bull-ugn. Det är omöjligt! ..se programserien ”Döden” där programledaren får reda på hur lång kö det är till kremeringen idag, för det tar sådan nedrans tid att kremera 90Kg vatten.

  Alla historier som berättas stämmer dock överens med en kraftig Tyfus epedemi.
  Folk var extremt sjuka, diaree som gjorde att folk blev magra som benrangel. Direkt någon dör måste man göra sig av med kroppen, för då vandrar lössen till nästa offer.. DÄRAV måste kropparna ut fort som fan ur hemmen.. och man får Inte sörja som judar/kristna är vana vid för då dör näste familjemedlemm inom kort tid (detta skapade hat mot tyskar, medans tyskarna försökte rädda livet på sina slavarbetande ammunitionstillverkare, men en okunnig ser det som oberättigat hat och förakt av människor).
  Man måste kläs av naken, rakas överallt, dammas med det enda som fanns just då Cyklon B, ens tillbehörigheter måste saneras osv osv (allt som gjordes i Auschwitz och bevisen finns där än idag, men är omdöpta till att representera något som t.o.m är fysikaliskt omöjligt!).

  De historier som jag hört stämmer till 100% överens med en tyfus epedemi…. men det är TYSKARNAS FEL! de gaaaasade ihjäl oss!..säger de som överlevt gasningarna som visade sig vara varmvatten…. Men alltså snälla lyssna på vad de säger!!!
  T.O.M de som beskriver hur de fick härligt varmt vatten på sig i ”gaskamrarna” säger att det egentligen var dödskamrar!..och är ju levande bevis för att det inte var gaskammare…. Men alltså är det INGEN som törs oponera sig mot en Jude?

  Ta och fråga din snart arbetslöse gubbe hur en eventuell Tyfus epedemi i ett krigshärjat 40-tal skulle te sig.. Om han nu törs vara ärlig mot dig, eller om han är kunnig nog.. (jag är tveksam på båda punkterna).

  Det sjuka är att ingen vetenskapligt sinnad person ens får ifrågasätta denna händelse som ägde rumm för 70 år sedan. INTE EN ENDA!
  Det är skrämmande att du med din vänsterliberala inställning, just i detta fall, inte tillåter att någon ens ifrågasätter historia, yttrandefrihet gäller bara politiskt korrekta personer eller?
  Du, likt alla andra, är så rädd för mediala represalier att du inte ens törs posta denna upplysning till Dig personligen, som jag nu spenderat över en timme på.

  Hoppas på upplysning, vill du ha källhänvisningar så kan du få det… det tar ca 2år att gå igenom allt material. Men det är en Ögonöppnare hur förtryckt och skrämmande skevt samhället är idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.