Bra åtgärder för vår trafiksäkerhet!

Varje år dör omkring 70 personer i alkoholrelaterade trafikolyckor i Sverige. Det är ingen nyhet att olycksrisken för en alkoholpåverkad förare är ungefär 100 gånger större än för en nykter förare. Just nu pågår en andra omgång av försöksverksamhet med alkobommar i Frihamnen i Stockholm. Göteborgshamn har genomfört ett liknande projekt med lyckat resultat. Efter dessa två lyckade försök vill nu regeringen se över möjligheterna till en mer permanent lösning för alkobommar i våra större hamnar. Det är ett bra att den rödgröna samarbetsregeringen lyssnar på de Alliansföreträdare som motionerat i denna fråga och som nu fått sina motioner genomförda.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Lantis

  Inte en enda kommentar ännu om nedläggningen av skatteverket!?!
  Du är och jagar muslimska PK poäng i afganistan och bryr dig om alla andra än ditt eget folk!
  Det är dags att du ställer dig upp och försvarar jobben i den kommun som du låtsas bo i!
  Enda anledningen till denna nedläggning är att regeringen vill ta död på alla ställen utom storstäderna! JObben på skatteverket är ett dator och telefonjobb och kan vara placerat var som hellst!, ”alla erbjuds följa med” åsyftar ju att man egentligen inte skall dra ned på folk, DVS man tvingar folk flytta från landsbyggden, de som inte kan eller vill flytta får faan skylla sig själva!
  TA STÄLLNING mot detta om du är en svensk, eller åk hem till afganistan din charlatan!

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Trist ingång från din sida. Ibland måste man ta hänsyn till andra faktorer innan man publicerar saker. Jag väntade till pressmeddelandet var släppt eftersom det var den överenskommelse jag hade med medarbetarna på Skatteverket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.