Tvättnötter och energi hos Linnéa och Gabriella!

Vilken utstrålning, vilken energi. Linnéa Gunnarsson och Gabriella Hansson går tredje året på ekonomisk linje på Tannbergsskolan har ett UF företag som heter Go Eco. De har skapat en affärsidé om att sälja startpaket med Tvättnötter som är ett ekologiskt sätt att tvätta kläder. Jag blir så imponerad när jag träffar två unga tjejer med ett säljande driv som på ett entusiastiskt sätt markandsför sin affärsidé. Det finns en lovande framtid för två unga entreprenörer! Stort grattis till Linnéa och Gabriella som blev årets UF företag i Västerbotten och ska nu tävla mot andra län i Sverige!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tror inte att du har läst min blogg ordentligt. Jag förespråkar inget utan lyfter fram det driv som de två duktiga tjejerna hade. Om du tycker det är fel att berömma två duktiga entreprenörer så är det otroligt trist.

 1. lf

  Ja,då kan jag konstatera att du gör som dina kompisar i Umeå.
  Ni slirar på att skicka in kommentarer för ni vet ju att det är färskvara,och du kan ju ta steget fullt ut och inte kommentera som dina kollegor.
  Då tycker jag att ni kan ta bort kommentatorsfältet.
  Då vill ni visa att väljarnas synpunkter saknar betydelse
  Om det inte är så då kan väl du och dina kompisar i Umeå förklara varför vi medborgare skall engagera oss i politiken.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag ställer mig frågande av vilken anledning du ställer krav på att jag ska sitta uppkopplad framför en dator och på en gång lägga ut kommentarer och även svara. Du fick vänta i två dagar på att jag skulle publicera din kommentar och du tycker att det är lång tid. Allt är givetvis relativt men trots vår fantastiska bredbandsutbyggnad så finns det områden där det är sämre och det kanske du får acceptera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.