Äntligen ett vallöfte som infrias!

Äntligen ett vallöfte från Stefan Löfven som infrias. Jag tycker det är positivt att den rödgröna samarbetsregeringen satsar pengar på underhåll av våra järnvägar. Alliansregeringen inledde en välbehövlig upprustning av vårt järnvägsnätt och jag är glad att man nu väljer att fortsätta detta arbete. Det svenska järnvägsnätet är i stort behov av upprustning och underhåll. Hur denna satsning på drygt 600 miljoner ska finansieras är inte preciserat men det kommer att innebära skattehöjningar. Jag hoppas också att dessa satsningar används på bästa sätt så att de kommer att ge mest nytta.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.