Väcker frågor!

Förhandlingarna om Slatteverkets fortsatta verksamhet i Lycksele är ett intressant ämne att diskutera kring. Enligt generaldirektören finns inga ekonomiska vinster att vänta i denna omstrukturering och det väcker fler frågor än jag kan hitta svar på. Om man från Skatteverket inte tänker sig en ekonomisk vinst på att flytta mindre kontor, varför gör man en omstrukturering som blir dyrare? Ser inte Skatteberkets ledning den kompetens som finns på Skattekontoret i Lycksele som betydelsefull ? Är omstruktureringen bara ett beslut för att en rad mindre kontor ska flytta och utgöra en del av ett större dyrare kontor? Med den utbyggda infrastruktur vi har i Sverige borde vi ha ett statligt verk i varje kommun istället för i storstadsregionerna.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. nisse

    Vi har kanske för dåliga förhandlade inom politiker i lycksele vi kanske skulle ha lite yngre förmågor som vill och kan se lite framåt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.