Fullmäktige med bra debatt!

Gårdagens kommunfullmäktige i Lycksele var lite speciellt. Den fråga som jag trodde skulle skapa het debatt blev en bra debatt där de flesta ledamöter i slutändan kunde enas kring. Det handlar om revisionens granskning av årsberättelsen. Det var ingen tvekan om att revisorerna inte var nöjda med att god ekonomisk hushållning inte kunde uppfyllas och den handlingsplan som ska upprättas inte finns på plats. I en liten kommun som Lycksele krävs att både majoritet och opposition tar sitt ansvar och här finns förbättringspotential på alla håll. Frågan som lockat många åhörare var det återremitterade ärendet om tillstånd för vindkraft på Stöttingfjället. Vindkraft är en fråga som engagerar både poisitva och negativa förespråkare. Vi har som politiker till uppgift att lyssna av allas åsikter och ta in fakta för att kunna fatta så bra beslut som möjligt. Det var inte ett enkelt beslut att fatta då det finns frågetecken som inte går att besvara. Det är inte sista gången vi har denna debatt och sista ordet är inte sagt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.