Äldreomsorg 2.0

Vi blir äldre och äldre samtidigt som vi bli allt friskare, det är den demografiutveckling vi ser framför oss och som vi måste vara redo att hantera. I går presenterade vi en rad förslag för att bygga äldreomsorg 2.0, för en framtid i Lycksele. Vi presenterade en rad förslag för att kunna skapa just den vård och omsorg som vi ser att det finns behov av i en nära framtid. Många människor vill bo kvar hemma med hjälp av hemtjänst, hemsjukvård och en mer aktiv rehabilitering. Vi måste uppgradera vår hemtjänst att kunna hantera detta behov. Vi måste uppgradera våra äldreboenden för att bli attraktiva och tillgängliga för att kunna möta de behov som våra äldre har. I de förslag till strukturplan som vi lagt fram så finns dessa förslag och en rad andra förslag med för att kunna erbjuda så god service som möjligt till våra kommunmedborgare.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det handlar om att anpassa sin verksamhet till den verklighet vi befinner oss i och den framtid som kommer. Det handlar om att erbjuda service på rätt nivå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.