Hur fungerar samarbetet?

Jag tror inte att den rödgröna s.k samarbetsregeringen har förstått innebörden av ordet samarbete. Jag har full förståelse att de två partierna inte är överens i alla frågor men när man sitter i regeringsställning måste budskapet presenteras med en röst, oenigheten måste man ha jämkat ihop innan beslut presenteras. Vilket förtroende ger finansminster Magdalena Andersson när hon öppet säger att det är Miljöpartiets fel att bensinskatten höjs? Magdalena Andersson säger i samma andetag att hon inte har något emot höjningen eftersom oljepriset sjunkit kraftigt och det är viktigt att upprätthålla omställningstrycket på biltillverkarna. Hur fungerar samarbetet?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.