Trist när fakta förvrängs!

Socialnämnden i Lycksele har lagt fram ett förslag till Strukturplan för 2015-2018. Den innehåller en bra beskrivning av den verksamhet som bedrivs och de utmaningar vi står inför att erbjuda god vård och omsorg, service och leva upp till lagstadgad verksamhet som vi är tvungna att göra. Jag tycker det är viktigt att lyfta fram att strukturplanen är ett förslag till inriktningsbeslut för att anpassa verksamheten till kommunmedborgarnas behov och att kunna ge god service men samtidigt måste vi uppnå en ekonomi i balans. De förslag som finns i strukturplanen har presenterats i media på ett väldigt negativt sätt och det är trist att inte fakta kommer fram.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Leif

    Som när Führer Reinfeldt och hans gelikar kom med att alla sjuka och arbetslösa fejkar. Tyvärr hade dom svaga inte starka politiker som höll med, dom högg dom bara i ryggen. Välkommen till er verklighet

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Trist ingång från din sida att inte vilja se fakta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.