Storsatsning på landsbygden :)

I går presenterade statsminister Stefan Löfven sin regeringsförklaring. Det var ett hopkok av stort och smått men inget som direkt kommer att leda till att stärka Sverige. Det tydliga fokuset på storstäderna var tydligt och för att kompensera så presenterade Stefan Löfven en storsatsning på biografer på landsbygden med 25 miljoner kronor. Det finns 290 kommuner i landet och alla är inte i behov av stöttning men om vi förenklar en aning så innebär satsningen innebär drygt 86 000 kronor till varje kommun. Till storstäderna går däremot gratis entré till alla statliga museer, satsning på ökat cyklande, höjda skatter på drivmedel, höjd kilometerskatt för att finansiera infrastruktur i storstäderna. Var ska detta sluta?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Rubin Söderlund

    Du ska inte underskatta folks minne, Det var samma utsugning under förra regeringen. Din trovärdighet i detta fall är i högsta grad naggad i kanten. Vad gjorde du under dina år i Riksdagen för att utjämna den ekonomiska snedfördelningen? Man ska inte kasta sten i glashus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.