LSK:s första träningsmatch!

I går spelade Lycksele Sportklubbs A-lag sin första träningsmatch för säsongen mot Norsjö. Det var nästan 100 hockeyintresserade supporters på läktaren som fick se en bra inledning av LSK och det var roligt att se hur bra de spelade tillsammans. Efter den andra perioden tog orken slut och Norsjö gjorde mål efter mål. Det var en bra match som visar att det kommer att bli en spännande hockeysäsong.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Resultatet av Norrlandskonferensen är att det pågår ett stort arbetet med politikutveckling där ny politik och nya förslag presenteras med jämna mellanrum. Tydligt är att den rödgröna regeringen inte har en politik för landsbygden och att Nya Moderaterna har det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.