En punkterad såpbubbla!

Tre av fyra företagare tror att skattehöjningarna i regeringens budgetproposition kommer göra det svårare för dem att nyanställa. Det framkommer i en ny företagarenkät från Svenskt Näringsliv. Med dessa siffror är det intressant att se hur Stefan Löfven och den rödgröna regeringen ska kunna leva upp till ett av sina vallöften att ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. En majoritet av de tillfrågade företagen påverkas dessutom negativt av höjd skatt på bensin och diesel, höjd marginalskatt, samt minskning av rot- och rutavdraget. Speciellt kritiska är företagen mot höjningen av arbetsgivaravgiften för unga. Över åtta av tio företag säger att den påverkar dem negativt. Stefan Löfvens vallöfte kommer att bli som de övriga löftena en punkterad såpbubbla .

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Svenskt näringsliv som förhandlar med nazisterna. Skall vi bry oss om dom?

    Alla vet att Moderaterna till förslava arbetarna men bör ni inte ta avstånd från Näringslivets kopplingar till nazism?

    Moderater….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.