Regeringen får backa igen!

Återigen får den rödgröna regeringen backa på sina förslag om att försämra vår utveckling inom näringslivet. Den utredning som tillsattes för att se över vinster i välfärden hade som mål att stänga dörrarna för det fria vårdvalet inom primärvården. Nu får den s.k Reepalu utredningen nya direktiv och de kommer inte att ta bort möjligehetn att låta oss fritt välja vilken hälsocentral vi vill besöka. Det är positivt att regeringen tänkt om och det hade fått stora konsekvenser om de fortsatt på den inslagna vägen att rasera en väl fungerande verksamhet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det är trist att du inte ser att konkurrens ökar kvalitet och ger människor en möjlighet att välja. Vad har du för belägg för dina påståenden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.