Skolråd i Hedlunda!

Kommunfullmäktige i Lycksele tog i somras ett inriktingsbeslut för kommunens alla skolor.Beslutet innebär att en förtätning ska göras både av klasser i tätorten och ute i våra byskolor. Under hösten har Kultur och Utbildningsnämnden besökt alla skolor i kommunen och inbjudit till skolråd. Alla föräldrar och berörda har inbjudits att vara med, tycka till och arbeta i grupper och dokumentera sina åsikter. I går kväll var turen kommen till Hedlundaskolan. Jag var inbjuden att vara moderator under mötet och det var många som kommit dit och ville diskutera utvecklingen av skolor i kommunen. Jag tycker det är ett bra initiativ att inbjuda till dialog och delaktighet och intresset har överlag varit stort.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.