Ansvar måste utkrävas

All media fylls med nyheter om den stora flyktingkatastrof som berör stora delar av Europa. Alliansen har sedan en tid presenterat en rad förslag och dessutom varit tydliga med att det krävs handling från den rödgröna regeringen och att vackra ord inte räcker. I tisdags framträdde både Statsminister Stefan Löfven och vice statsminister Åsa Romson i en presskonferens och skulle presentera nya åtgärder. Det som lades fram innebar att Sverige skulle stänga gränserna vilket fick Åsa Romson att börja gråta. Jag tycker också att det är fruktansvärt det som sker i Sverige och runt om i våra europeiska länder och som regeringsföreträdare så måste ansvar utkrävas än hur tufft det är. Miljöpartiet måste också ta ansvar.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Ansvar för att folk kommer att dö, jo ett sådant ansvar vill nog bara företrädare för Moderaterna och SD ha. Alla andra tvekar nog

    Din inställning till människoliv är vedervärdig, hoppas du förstår det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.