Tidiga insatser!

Deltog i ett seminarium i går som lyfte frågan om rehabilitering och samverkan mellan olika aktörer. Om du varit sjukskriven 1 månad så är i genomsnitt 43% av personerna tillbaka på sin arbetsplats månaden efter. Efter tre månaders sjukskrivning är den siffran 24%. Det innebär att snabba och tidiga insatser är befogade för att öka möjligheterna till en återgång till arbetslivet. Det finns en rad insatser att använda sig av beteende på individen och omständigheterna men att det görs något är det viktigaste. Det är också betydelsefullt att det sker samverkan mellan berörda aktörer för att få den bästa rehabilitering.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

    Om du måste kommentera mina inlägg vore det klädsamt om du var lite mer påläst innan du skriver. Det är otroligt inskränkt av dig när du påstår att arbete är slaveri. Du menar på fullaste allvar att alla människor som arbetar i Sverige är slavar? Du är oseriös i dina kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.