Spännande primärvalskampanj!

I natt fortsatte den stora primärvalskampanjen inför presidentvalet i USA. Det var tydliga siffror som de två segrande kandidaterna i NewHampsire visade upp och det är två väldigt olika kandidater. Demokraterna och Republikanernas båda segrande kandidater kan man väldigt generaliserande hitta på varsin sida av den konservativa skalan. En spännande tid fortsätter för alla amerikanare som ska bestämma vilka två kandidater som slutligen ska stå som presidentkandidater. Det är i en orolig omvärld som detta presidentval sker och jag har svårt att se hur vi ska få en mer stabil omvärld om USA röstar fram en populistisk president som inte ser USA som en bricka i spelet utan sätter USA på en piedestal

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.