Tydligen är det tillåtet att inte vara aktsam!

Primärvården i Västerbotten ligger i botten i Sverige när det handlar om ersättningsnivåer. Det stora åtagande som ska rymmas inom den låga ersättningsnivån innebär att hela primärvården hela tiden måste jaga kostnader och för stor del av primärvården går inte ekonomin ihop. Denna låga ersättningsnivå känns ännu mer tydlig när företrädare för Västerbottens Läns Landsting på ett stort möte för primärvårdens företrädare säger att han inte bryr sig om kostnader för primärvården. Detta ska införas inom primärvården oavsett kostnad. Jag trodde inte att det var tillåtet att uttrycka sig så vårdslöst, men tydligen så är det så.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.