Goda initiativ blir verklighet!

Det är intressant att se hur lite egen politik som den rödgröna regeringen lyfter fram. Återigen så presenterar regeringen en reform som är initierad av Nya Moderaterna. Rut reformen har sett till att 11 000 nya företag bildats och skapat nya jobbtillfällen. Från den 1 augusti 2016 omfattar Rut avdraget även flyttjänster. Klokt av regeringen att omsätta goda initiativ till verklighet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Hej

  Du var ju en av dem som mest propagerade för att en massa ungdommar skulle bli arbetslösa när ungdomsrabatten på arbetsgivaravgiften slopades och att en massa restaurangjobb skulle försvinna.

  Hur är det med ungdomsarbetslöseheten och hur många restaurangjobb har försvunnit?

  Är det 20-30000 jobb som försvunnit redan eller är det ännu värre?

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det är så lätt att glömma bort verkligheten och fastna i ideologi. Från 2009 har Sverige och stora delar av Europa slagits mot den ena ekonomiska krisen efter den andra. Det är lätt att glömma när vi nu ser mer positiva siffror för världsekonomin. Det är positivt att arbetslösheten minskar men att så enögt påstå att det är den rödgröna regeringen som räddat värden är ren dumhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.